O nama

Tko smo i koje usluge nudimo?

  Već više od 25 godina unapređujemo svoj posao novim znanjima iz svijeta njege i ljepote.
 • 1994 prvi u Hrvatskoj otvaramo specijalizirani salon za njegu isključivo ruku i nogu. Surađujemo sa školom za obrtničke usluge u Zagrebu i velik broj naučnika završava praktičnu nastavu u našoj ustanovi. Naši su edukatori prošli sve Američke seminare o proizvodima, ekonomiji i educiranju novih polaznika njege ruku i noktiju. Edukator Marina Brenc završeni polaznik NSI akademije nosilac je NSI licence i ovlašteni konzultant. Član je Hrvatske obrtničke komore, završeni majstor, te član komisije na završnim ispitima škole za obrtničke usluge i majstorske ispite pri HOK-u. Svi naši edukatori su visoko kvalificirani i imaju dugogodišnje iskustvo u industriji ljepote i nail dizajna.
 • Mi nismo salon već prodajno edukacijsko poslovnica i ne bavimo se krajnjim korisnicima.
 • Kod nas ćete naučiti iz prve ruke kako izgleda pravi tečaj na svjetskoj razini i kako izgleda rad u praksi. Mi vas pripremamo za samostalan rad na obrtnički način, tako da ste po završetku tečaja uz naš certifikat spremni za otvaranje vlastitog obrta ili salona. Učimo vas kroz praktične vježbe i skripte koje će vam biti korisne dugo nakon tečaja. Tvrke s kojima radimo i zastupamo ih u Hrvatskoj su BAEHR, Weelko, BS Spange i Star Design, imaju vlastitu proizvodnju i razvoj uz stalne inovacije.

Naše usluge

  Međunarodni certifikat ili diploma dobivaju se po završetku naše trening akademije
 • bilo da ste završili edukaciju za dizajnera noktiju ili ljepote. Oni odražavaju vaše vještine i znanja koja ste usvojili i dokaz su, zavisno od propisa i edukacije kod nadležnih tijela o osposobljavanju.
 • Različiti načini plačanja tečajeva i materijala za samostalan rad:
 • Gotovina
 • Kartica (master card,diners,american,visa,maestro) uz 10% veću cijenu.
 • Virmanom
 • Kreditom putem American carda na 3-60 rata
 • Beskamatnim kreditom putem maestro PBZ carda 3-12 rata
 • ( Napomena: Tečajevi moraju biti uplačeni u cijelosti prije početka rada! )
 • Beauty programi u našim tečajevima odnose na kozmetiku ili posebno njegu lica i tijela, te njegu nogu ili medicinsku pedikuru. Zbog kompleksnosti pojedinih tečajeva podjeljeni su u više cjelina, kako bi oni koji žele ići postepeno ili savladati samo pojedine programe mogli izabrati cjelinu koja im odgovara ili dopuniti svoje znanje nekom od cjelina. Za one koji žele cjelovite tečajeve imamo kompletne tečajeve u kojima čete individualno proći svu tematiku. U našim cjelovitim ili pojedinačnim tečajevima uz skripte kao pisanim materijalima koji će vam i kasnije dobro doći u radu, naglasak će biti na individualnom praktičnom radu i naravno našoj podršci nakon tečaja u vidu novosti ili pomoći pri rješavanju određenih problema.
 • Mnogi imaju velikih problema s uraslim noktima, a samo suvremeno uređeni saloni danas obavljaju protetiku nokta ili ispravljanje noktiju. Ona služi za normalno formiranje kanala nokta i njegovo ispravljanje i najbolji je način za izbjegavanje mnogih upalnih procesa i bolova. U sklopu tečaja medicinske pedikure radimo ispravljanje noktiju pomoću svijetski patentiranog proizvoda BS špange. Špangica se jednostavno aplicira na nokat i na njemu ostaje do 4 tjedna. Španga je od posebnog materijala slična mikro plastici koja izvlači nokat od urastanja. Postupak se ponavlja do potpunog ispravljanja nokta. Špangica se dodatno osigurava specijalnim voskom tako da je neprimjetna na noktu, a može se i lakirati. Ukoliko ste već završili tečaj pedikure, a niste imali prilike raditi s BS špangama mi čemo za vas odraditi i takav tečaj, a ukoliko kupite cijeli set profi proizvoda dobiti čete i DVD o načinu postavljanja koji je vrlo učinkovit, profitabilan i jednostavan.
 • Pedikerstvo obuhvaća zavisno od potreba i želja klijenata nekoliko načina obrade ili tretmana: Klasična pedikura u kojoj se obrađuje stopalo koje se redovito održava u salonu s malo nakupina zadebljale kože, kožice oko noktiju te potrebe za uljepšavanjem i lakiranjem uz laganu masažu i prethodno namakanje u toploj kupki. Medicinska pedikura obuhvaća skidanje jako zadebljale kože ili obrade problema kao što su gljivice, urasli nokat, kurje oko i slični problemi stopala. SPA Pedikura ili opuštajuća njega obuhvaća masažu stopala, peelinge, maske i njegu umornih nogu. Svi oni koji se već bave nekom od vrsta njege nogu ili žele iz početka naučiti pravu medicinsku pedikuru mogu pohađati naš tečaj medicinske pedikure za koji se možete naručiti putem navedenih kontakata. Radimo individualno sa svakim polaznikom osobno, ne radimo u grupama, te ćete uz skripte i teorijski dio raditi najviše praktično i pratiti pravi profesionalan rad pedikure kako bi postali samostalni u tom poslu. Sav potreban pribor i materijal za rad, te savjete i pomoć pri radu imati ćete i nakon tečaja osiguran kod nas.
 • Nudimo tehničku podršku kako bi maksimizirali rezultate. Naši predstavnici u Hrvatskoj mogu se konzultirati telefonom od ponedjeljka - petka u vremenu od 09:00 do 16:30 sati u vezi najnovijih podataka i tehničkih informacija, te upita o tečajevima i slobodnim terminima.

Naši partneri

Dugogodišnja suradnja sa profesionalnim i priznatim markama.

Weelko Croatia
BS Spange
BAEHR Hrvatska
Star Design