Edukacija

Imamo iskustvo u radu od preko 25 godina i stalni kontakt s velikim brojem polaznika koji su kod nas završili ili usavršili razne tehnike.

    Vlasnik i edukator Marina Brenc završeni je majstor pediker
  • sudjeluje u radu obrtičke komore i član je komisije pri završnim ispitima škole za obrtičke usluge u Zagrebu. Glavni je edukator i konzultant tvrtke NSI USA za naše područje i višestruki polaznik seminara u Americi i Europi za pedikuru i nail dizajn. Kod nas ćete naučiti iz prve ruke kako izgleda pravi tečaj na svjetskoj razini, kako izgleda rad u praksi, učiti ćete kroz vježbe i dobit ćete materijale koji ce vam biti korisni dugo nakon tečaja. Ukratako ćemo opisati pregled naših edukacija kako bi svaki polaznik imao najbolju moguću odluku kome će dati svoje povjerenje, gdje će ulog u znanje imati pravu dobit i korist od tečaja.
  • Velik broj kozmetičkih, frizerskih i pedikerskih salona, pa čak i privatnih osoba gubi promet i dobit, jer nemaju pravo naukovanje i praksu, te šalju djelatnike na razne edukacije bez prave provjere tko su treneri, znaju li što rade i kako to rade, te mogu li vam pomoći poboljšati uslugu i stvaranje dohodka.
  • Naši predavači i edukatori su vrhunski profesionalci koji predaju o onome što stvarno znaju iz prakse, što su iskusili u svom radu i što su usavršili kroz vrhunske svjetske programe edukacije iz područja Nail desagna ili pedikure. Naši treninzi su kombinacija bogatog iskustva i vrhunske edukacije, temeljena na uskoj suradnji s najboljim svjetskim strućnjacima. Posvećeni su svakom polazniku individualno kako bi u radu sa svakim polaznikom posebno izvukli maksimalnu pažnju i naukovanje, te zbog toga ne radimo grupne tečajeve.
  • Mi vas pripremamo za samostalan rad na obrtnički način, tako da ste po završetku tečaja uz naš certifikat spremni za otvaranje vlastitog obrta ili salona. Naša je želja podići kvalitetu edukacije kako bi korisnici u Hrvatskoj dobili najbolje i najkvalitetnije treninge iz svijeta kozmetike i nail dizajna. Svi materijali i propisani plan rada koji koristimo kreirali su sami predavači ili tvrtke koje zastupamo. Nakon tečaja ostajemo u vezi sa svakim polaznikom i prenosimo profesionalne novosti, a ukoliko i nakon edukacije postoje nejasnoće vrlo rado pomažemo i kod problema u radu ili otvaranju vlastitog salona i obrta. Tvrke s kojima radimo i zastupamo ih u Hrvatskoj su BAEHR, Weelko, BS Spange i Star Design, imaju vlastitu proizvodnju i razvoj uz stalne inovacije.
  • Više o našim edukacijama i proizvodima: EDUKACIJA.EU MOJA KOZMETIKA